Skip til indhold

Følg os online!

GRATIS FRAGT | Booking senest 5 dage før!

Hjemmelevering for kun 89kr.

Levering senest dagen før

Privat Politik

Håndtering af persondata

Gældende pr. 01.01.2021

Information

Sup i sup ApS er glade for at have kunder som dig der besøger vores hjemmeside og webshop. Vi går meget op i at beskytte og respekterer dit privatliv. Vi gør vores bedste med store intentioner for at beskytte og behandle dine data på en forsvarlig og hensigtsmæssig måde.

Ifølge EU-Databeskyttelsesforordningen, har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger.

De personlige oplysninger du afgiver til os, behandles fortroligt og videregives kun, hvis det har et nødvendigt formål. Men det er vigtigt, at du læser disse vilkår og betingelser omhyggeligt, så du forstår hvorfor og hvordan vi behandler dine persondata.

Når du køber eller lejer produkter og bruger vores tjenester eller browser på vores hjemmeside fra din computer, mobiltelefon, eller anden enhed, giver du samtykke til, at dine personlige oplysninger indsamles, og du accepterer vilkår og betingelser. Hvis vi opdaterer dem, og du fortsat bruger vores tjenester, accepterer du hermed også de nye vilkår og betingelser.

Med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen er Sup i sup ApS defineret som dataansvarlig, som indsamler dine data. Hvis du har spørgsmål angående vores vilkår og betingelser eller andre ting, er du altid velkommen til at kontakte os:

Sup i sup ApS

CVR: 41981547

Nøvlingvej 264, 9230

Svenstrup J, Danmark

 

Hvad er persondata

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige, at det er alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer eller billeder og dynamiske IP-adresser.

Når vi indsamler personoplysninger om dig i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside eller en anden del af vores tjenester, sikrer vi altid, at dette sker med et klart og tydeligt samtykke, så du præcis ved, hvilke former for persondata, der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles.

 

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Køb

Sup I sup indsamler persondata på følgende måder:

– Ved køb og bookinger foretaget genne Sup i sup. (Se også sup i sup handelsbetingelser)

– Når du opretter en brugerprofil hos os.

– Når du interagerer med vores tjenester.

– Når du deltager i konkurrencer, undersøgelser eller kampagner.

Vi indsamler også oplysninger ved indgåede aftaler, registreringer, særbestillinger og lignende, med formål at levere din vare/varer og/eller service.

Vi bruger videoovervågning hvor vores udstyr er opbevaret med henblik på at sikre tryghed for medarbejdere, forebygge kriminalitet og sikre bevismateriale der kan blive brugt til politiets efterforskning i tilfælde af kriminalitet. Alt videoovervågning opbevares sikkert og med begrænset adgang hos vores sikkerhedsansvarlige.

 

Anvendelse af persondata lagret hos Sup i sup ApS

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive vores forretning, levere og udvikle kvaliteten i vores produkter og service, samt gøre din oplevelse bedre, når du interagerer med os.

Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til følgende:

–          Behandling af dit køb og levering af dine varer jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

–          Opfyldelse af dit ønske om tjenester jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

–          Forbedring af vores produkter og tjenester jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

–          Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig der er skrevet op hos Sup i sup jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

–          Tilpasning af samarbejdspartneres kommunikation og markedsføring til dig der er skrevet op hos Sup i sup jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

–          Administration af din profil jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b samt litra f.

–          Opfyldelse af lovkrav jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c.

–          Statistisk analyse jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

 

Tredjepart Persondata

Oprigtig håndtering af dine persondata er meget vigtigt for Sup i sup. Vi ville aldrig sælge, offentliggøre eller på nogen måde videregive oplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion og nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning.

Vi kan viderebringe dine oplysninger til vores udvalgte og betroede partnere for at kunne levere vores service til dig. For eksempel videregiver vi informationer til partnere, der er berettiget til at benytte dine oplysninger i forbindelse med levering af varer, og for at kunne holde dig opdateret om status på en ordre.

Når du afgiver informationer til tredjeparter, som vi har et samarbejde med, modtager vi muligvis også dine informationer. Det kan for eksempel være betroede partnere, der behandler markedsføring, økonomi, reklame og betaling.

Det er Sup i sup’s ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Derfor stiller vi høje krav til vores partnere, når dine personoplysninger bliver brugt uden for vores hænder. Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet.

Vi videregiver desuden dine oplysninger til vores koncernforbundne selskaber til brug for udarbejdelse af statistiske analyser, samt til Det Centrale Personregister til ajourføring af eventuelle navne- eller adresseændringer i vores databaser.

 

Hvordan opbevare Sup i sup persondata

Hos Sup i sup opbevarer vi din personoplysninger, så længe du bruger vores servicer. Vi beholder og bruger også dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler. For at sikre tryghed og beskyttelse for dig er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til persondata.

For vi kan sikre dine oplysninger bedst muligt har vi vedtager interne regler om persondatasikkerhed. Det forudsætter at alle medarbejdere der har med persondata at gøre hos Sup i sup har viden og kendskab til behandling og korrekt håndtering af dette. Medarbejdere kan til enhver tid finde eller få oplyst disse regler.

Sup i sup har aftaler med software udbydere for at beskytte dine oplysninger mod virus og andet virtuel hærværk, tyveri og angreb.

Sup i sup kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå som følge af brug af vores tjenester, som følge af indbrud i Sup i sup’s systemer eller andre driftsforstyrrelser, som Sup i sup ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. Hvis uberettigede skulle få adgang til dine informationer, vil vi give dig besked uden unødig forsinkelse, og straks påbegynde afhjælpning af situationen ved brug af de nødvendige værktøjer.

 

Hvornår slettes persondata

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

 

Profil på Sup I sup’s hjemmeside

Hvis din profil er inaktiv i mere end 2 år, forbeholder vi os af sikkerhedsmæssige årsager retten til at slette din konto.

 

Dine rettigheder

Som kunde i Sup i sup kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen.

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse om relevante ændringer af dine oplysninger. Du kan kontakte os nedenfor og meddele os om dine ændringer.

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte vores support.

Vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 18 år. Hvis vi bliver opmærksom på, at vi behandler personoplysninger fra et barn, uden forældres eller værges samtykke, vil vi gøre alt for at fjerne informationerne. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn har givet os personoplysninger uden forældre eller værges samtykke, kan du kontakte vores kundesupport.

 

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Logincookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil logincookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og opgiver indlægs-ID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

 

Analytics

Hvem vi deler dine data med

Hvis du anmoder om at gendanne eller nulstille dit kodeord, vil din IP-adresse være inkluderet i den tilsendte reset-mail.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderations kø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

 

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent streng for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet en hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

 

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF, GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

 

Rettelser eller ny

Vi kan blive nødt til at ændre eller rette i vores behandling af personoplysninger for at sikre dit privatliv og dine data.

Sup i sup forbeholder sig retten til at rette og opdatere disse betingelser. Hvis dette skulle ske, opdateres dato for gældende betingelser her på siden selvfølgelig også og ved større ændringer giver vi besked med en meddelelse på supisup.com.

Vi bruger ikke oplysninger til andet end det udtrykkelige formål beskrevet her på siden og for at overholde gældende lovgivning.

Har du spørgsmål, kommentarer eller lignende til indhold her på siden, kan du altid kontakte support@supisup.com for hjælp til dette.

Levering til tiden!

Det lejede udstyr leveres senest dagen før den valgte dato

Solide brands

Vi benytter kun de bedste varer på markedet

Eksperter i det vi laver

Passioneret team - Bedste service